Thursday 11 February 2016

Lost in Broadstairs

El temps avui ens ha acompanyat, ha deixat de ploure i tot i el fred, hem pogut gaudir de la magnífica Vikings Bay abans d'anar a l'escola.
En Denis va progressant molt i avui s'ha dedicat a fer un debat defensant diferents postures sobre l'immigració, a partir d'un article de "The Guardian". S'han afegit a les classes dues companyes, mestres d'anglès, de Sevilla.
A la formació CLIL hem descobert bons recursos útils per treballar moltes àrees a tots els nivells de l'escola. Hem explicat com treballem la gramàtica o el teatre a l'escola i ens han aportat idees per millorar-ho. Aprofitant que hem parlat del teatre, hem mostrat el reportatge de TV Terrassa sobre l'obra de segon i sisè del curs passat.
També hem estat establint pautes per al projecte que es durà a terme el tercer trimestre sobre IBS, del grup de treball del CESIRE. A la tarda, després de la classe comuna de llengua, hem pogut fer una part de la ruta a peu de Charles Dickens, gaudint del magnífic paisatge dels blancs penyasegats "WHITE CLIFFS" que caracteritzen la costa de Kent.
















No comments:

Post a Comment